• Werkgroep Communicatie zoekt nieuwe actieve leden!

  Zichtbaar zijn op het nationale en internationale niveau, erkend worden als stakeholder in vraagstukken rondom stralingsbescherming, het BVS-netwerk uitbreiden, komen tot een geïnformeerd en betrokken lidmaatschap, ... 

  Het zijn slechts enkele van de doelstellingen van het Bureau van BVS die direct of indirect verband houden met communicatie.

   De BVS-werkgroep Communicatie is in dit kader dan ook op zoek naar een nieuwe aanpak, naar nieuwe communicatiekanalen, methoden om de betrokkenheid te vergroten en - het allerbelangrijkste - nieuwe leden voor de werkgroep die actief mee wensen in te staan om deze doelstellingen te realiseren.

  Is communicatie rondom BVS, of meer algemeen communicatie omtrent stralingsbescherming jouw ding? Ben je bereid om actief deel te nemen aan een kleine of een grote taak hieromtrent? Hou je van teamwerk en communicatie uitdagingen? Doe dan mee! Samen kunnen we deze doelstellingen zeker realiseren!

  Onze eerste vergadering zal plaats hebben op 23 juni, in de loop van de ochtend, en op het FANC doorgaan, net als de wetenschappelijke vergadering in de namiddag.

  Als je met ons mee je schouders onder de werkgroep Communicatie wil zetten, stuur dan een mailtje aan Tanja Perko via tanja.perko@sckcen.be. Uw deelname wordt hard gewaardeerd.


  Tanja Perko, Voorzitter Werkgroep Communicatie & Michel Sonck, Voorzitter BVS

 • INFORMATIE